Måleri, renovering & tapetsering i Göteborg

Professionella måleritjänster för både privatpersoner, företag & BRF

Bror Ericsons måleri erbjuder måleritjänster för företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar både inom- och utomhus i Göteborg. Alla våra målare har gedigen erfarenhet inom måleri och flera av oss är dessutom yrkesmålare sedan flera generationer. Vi tror på ett nära samarbete med kunden, vilket utmärker oss inom branschen. Vi är måna om god service, tydlig kommunikation och närvaro genom hela processen - från uppstart till färdigställt projekt. Vi brinner för att skapa långsiktiga relationer med våra kunder och leverera hållbara målningsarbeten med hög kvalitet. Vi arbetar med branschens ledande färgproducenter såsom Beckers, Teknos och Caparol.

Planera ditt nästa projekt med oss och dra nytta av ROT-avdraget

Kontakta oss för offert, övriga frågor eller ifall du behöver rådgivning om ditt nästa projekt. Du som privatperson kan få skattereduktion på 30% av arbetskostnaden upp till 50 000 kr per år och person i hushållet. Vi ansöker om rotavdraget och fakturerar endast den del av arbetskostnaden som du står för. Läs mer om ROT-avdrag hos Skatteverket. Vi tar oss an uppdrag i hela Göteborg. Läs mer om vilka typer av tjänster och måleri vi erbjuder nedan!

In-/Utvändig målning

Vi utför allt inom in- och utvändig målning inklusive spackling, målning av väggar och tak. Utomhus behandlar vi både trä- och stenfasader samt plåttak. Invändigt målar vi även trappor, dörrar, fönster och snickerier m.m. Vi tar oss an stora målningsprojekt för både nyproduktion och ombyggnationer samt invändigt arbete i nya lägenheter. Innan vi utför arbetet gör vi alltid en grundlig bedömning kring vad varje uppdrag kräver för att se till att leverera ett resultat av högsta kvalitet.

Måleri för BRF

Vi erbjuder specialanpassade måleritjänster för bostadsrättsföreningar. Med tiden slits färgen på fastigheter både invändigt och utvändigt. Våra målare har lång erfarenhet av att hjälpa BRF:er gällande målning av bland annat trapphus, lägenheter, garage och andra gemensamma utrymmen. Vi skräddarsyr vårt arbete efter varje förenings behov. Vi miljöanpassar produktval och utgår från fastighetens unika förutsättningar. Inkom gärna med en offertförfrågan för din BRF så hör vi av oss kring uppstart av ett förhoppningsvis långsiktigt samarbete!

Renovering

Ibland krävs en renovering eller ett förarbete innan ytan är redo att målas. Renoveringens omfattning beror helt på utrymmets skick. Förarbetet kan innefatta spackling, reparationer eller rivning av gamla tapeter. Vi säkerställer alltid att målningsarbetet utförs på ett underlag med rätt förutsättningar för ett snyggt och hållbart resultat. Vi rådgör gärna inför nya projekt om du är osäker på vilket arbete som krävs och tar oss an alla typer av renoveringar. Ett noggrant utfört förarbete lägger grunden för ett slutresultat av hög kvalitet.

Tapetsering

Ofta underskattas det arbete som krävs vid tapetsering. Tapetsering är en gammal konst som kräver yrkesskicklighet. Det krävs noggranna förberedelser och rätt utrustning för att få ett hållbart och snyggt resultat. Arbetet kräver stort fokus för att bland annat säkerställa att mönsterpassningen blir korrekt och att tapeten fäster jämnt mot väggen. Våra erfarna målare utför tapetsering med stor precision av både fototapeter, fondtapeter och exklusiva tapeter i olika material.

Våtrum

Alla arbeten som utförs i våtrum kräver speciell auktorisation, även målerier och tillhörande arbeten kräver bevis på behörighet. Bror Ericson Målerifirma är certifierade av Måleribranschens våtrumskontroll MVK. Vi utför våtrumsmålning för både små och stora uppdrag. Genom att låta oss ta hand om våtrumsmålningen för ditt nästa projekt garanteras du ett snyggt och hållbart resultat.

Anlita en professionell målare inför ditt nästa måleriprojekt

Att måla om själv kan initialt verka som ett kostnadseffektivt alternativ, men det kan snabbt bli tidskrävande och överväldigande. Genom att anlita en professionell målare i Göteborg sparar du värdefull tid och undviker extra kostnader som kan uppstå genom fel och ommålningar. En professionell målare kommer att effektivt hantera projektet från start till slut - och säkerställer ett långvarigt och hållbart resultat.

 

Trygghet och säkerhet

Måleri kan innebära risker, särskilt när det gäller större arbeten på höga höjder eller i komplicerade utrymmen. En professionell målare är utbildad i säkerhetstekniker och har rätt utrustning för att utföra jobbet säkert. Det är därmed en investering att anlita en målare både gällande kvalitet, effektivitet och säkerhet.

 

Hur väljer jag rätt måleri i Göteborg?

När du väljer en målare, se till att de har goda referenser, erfarenhet och en portfölj av tidigare arbeten. Det är även viktigt att firman är licensierade och försäkrade. Bror Ericson har stor erfarenhet inom måleri - du hittar ett urval av våra tidigare projekt här

färgkarta måleri göteborg bror ericsons måleri

Kontakta oss direkt för en offert - Vi ser fram emot att höra från dig!